|
Fan_Anime
|
 |
« on: July 29, 2008, 03:21:12 am » |
|
Acum albumul meu  (Nu cred ca vedeti acest personaj pentru prima data): Asta-s eu:  Hei!  Eu si arma mea: Clopotul Roz!  In timpul transformarii.  Eu si Masha. 
|
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #1 on: July 30, 2008, 09:45:58 am » |
|
Un miros placut...  O fata bleaga...XD  La pamant...  ...  Stupid!  In graba  Ichigo adik yo   In timpul transformarii...  In timpul unei llupte...  Eu & Masaya.   Reactia mea cand l-am vazut pe Masaya.  Eu si Minako. 
|
|
|
|
« Last Edit: July 30, 2008, 10:13:59 am by Fan_Anime »
|
Report Spam
|
|
|
|
|
|
|
Avocata
|
 |
« Reply #2 on: July 30, 2008, 11:33:48 am » |
|
Nu pot sa zic ca e personajul meu preferat din Mew Mew Power dar este dragutza...!Super album!
|
|
|
|
|
Tazusa
|
 |
« Reply #3 on: August 01, 2008, 07:17:37 am » |
|
mie mi se pare super cute  da esti sigra ca n-ai vazut pana acum mew mew power?
|
|
|
|
|
Stacey Stuart
|
 |
« Reply #4 on: August 08, 2008, 07:23:43 am » |
|
Wow , ce dragute sunt pozele !Prima si a doua din ultimul post mi se par cele mai interesante !
|
Perfuzie cu vise , supradoza de dorinte , o injectie cu fite , inc-o doza de dorinte si-un cavou plin cu seminte.
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #5 on: August 10, 2008, 08:01:06 am » |
|
Ma bucur ca va plac.Am sa mai pun poze.
|
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #6 on: August 11, 2008, 12:00:34 pm » |
|
Asa cum vam promis:Hei, Masha!  Off, urechile!  Victorie!  Fara cuvinte...  Eu, cam serioasa.   Mi-am pierdut cunostinta...  Sunt nervoasa!  Dar ce...  Oh, nu! 
|
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #7 on: August 11, 2008, 12:05:06 pm » |
|
Mai mult:Ah...  Singura!  Lumina e orbitoare!  ...  O lupta grea...  Poftim?!  Ops...  Ce-i asta? ... Oh, nu se poate! 
|
|
|
|
|
Stacey Stuart
|
 |
« Reply #8 on: August 11, 2008, 12:16:18 pm » |
|
Ooo ... cat de dulce e ultima poza ! Imi plac foarte mult !Mai pune cateva daca mai gasesti !
|
Perfuzie cu vise , supradoza de dorinte , o injectie cu fite , inc-o doza de dorinte si-un cavou plin cu seminte.
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #9 on: August 11, 2008, 01:11:21 pm » |
|
Dorinta ti-a fost indeplinita!  In timpul unei lupte  Uau!  Smile!  Pe jos...  Transormandu-ma!  Ups Hei, ce dragut esti Masha!  Hei!  Numai la mine se uita Masaya.  Masaya al meu! 
|
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #10 on: August 11, 2008, 01:16:53 pm » |
|
Altele:Pace!(Figura pe care o fac cand sunt in incurcaturi!)  Sunt draguta, nu?  EU!  ...  Mmmm...Capsuni!  Poze...  Hei!  Sper sa cad pe moale!  Sunt nervoasa! 
|
|
|
|
|
Stacey Stuart
|
 |
« Reply #11 on: August 11, 2008, 01:55:25 pm » |
|
Wow , cat de dulci sunt pozele !Foarte foarte dragute ! Sper ca mai ai ! 
|
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #12 on: August 12, 2008, 04:09:25 am » |
|
Normal ca mai am!Ce??  Nu...  Ups...   ...  E o idee buna!  Hei, tu!   Miau!  Mda...  Nu!  Eu trebuia sa am rolul principal!   Aaaa...  Ce?  Nu am sa permit asta!  De ce? 
|
|
|
|
|
Hanabusa Aido
|
 |
« Reply #13 on: August 12, 2008, 04:30:06 am » |
|
Very nice album,bv ajtept continuarea"hai ca acuma te las ca nu era inainte stii tu ce........"
|
|
|
|
|
Fan_Anime
|
 |
« Reply #14 on: August 12, 2008, 04:36:27 am » |
|
(Mda...)Urmatoarele poze: Nu pre imi place  Eu!  Hello!  Ahhhhh!!!  I`m sweet!  Cele doua fete ale mele...   Auu!Cazatura asta a durut!  Cine?Eu?Nu...  Nu ai sa treci de mine!  Cum iti permiti?!  Eu si Minako.  3 figuri de-al mele...  Pink cat! 
|
|
|
|
|